Социјални претпријатија – можност за маргинализираните

автор: Маја Јовановска

 

Содржината на сторијата е единствена одговорност на авторот и на ниту еден начин не може да се смета дека ги одразува гледиштата на Цивика мобилитас, Швајцарската агенција за развој и соработка (SDC) или организациите што ја спроведуваат.

civica_mobilitas_logo

Оставете коментар

коментар(и)