Пратеничките патни трошоци колку 30 државни стана (Втор дел)

автор: Горан Лефков

 

На крај со овој модел државата ќе имаше 100 стана и 100 автомобили во нејзина сопственост и многу попосветени пратеници на работата.

 

За повеќе погледајте го видеото.

(„Сторијата е поддржана од ЦИН СКУП Македонија во рамките на НЕД проектот “Промовирање отчетност преку истражувачко известување”.)

Оставете коментар

коментар(и)