Прес старт: Светска кампања за собирање средства за истражувачкото новинарство

Прес старт е прва светска глобална кампања, објавена на платформата Кикстартер, со цел собирање средства за новинарите истражувачи во земји, каде слободата на медиумите не е потполно слободна.

Кликнете на на линкот за да видеото од камањата како и за начинот на донирање средства

Оставете коментар

коментар(и)